Verwarming

Verwarmingsketels

We installeren al meer dan dertig jaar verwarmingsinstallaties. Daarom werken we nauw samen met de beste fabrikanten. Al onze nieuwe ketels zijn A-label voor energie-efficiëntie. We willen ervoor zorgen dat, ongeacht welke ketel u kiest, u er een krijgt die we graag installeren.

Handdoekradiatoren

Is er iets beters dan een perfect opgewarmde handdoek als je uit bad of onder de douche stapt op die koude winterochtenden? Ons assortiment handdoekradiatoren biedt allerlei opties om uw badkamer en uw handdoeken tegelijkertijd te verwarmen. Ze zijn verkrijgbaar in een groot aantal verschillende vormen en maten, zodat u ze kunt afstemmen op de stijl, vorm en grootte van uw badkamer. Alle handdoekradiatoren zijn ontworpen om energiezuinig te zijn.

Airconditioning

Het weer lijkt steeds weer onvoorspelbaarder te worden, de seizoenen veranderen en het is niet ongebruikelijk om een hete septembermaand en een killige en natte juli te krijgen. Het is dan ook belangrijk om ervoor te zorgen dat er een comfortabel klimaat in uw huis het hele jaar door is.

Elektrische badkamerradiatoren

Als u meer controle wilt over de temperatuur van uw badkamer, zijn onze elektrische radiatoren de ideale oplossing. Dit is een geweldige manier om uw badkamer op de perfecte temperatuur te brengen. Door de temperatuur te regelen, gebruiken elektrische radiatoren nooit meer energie dan u zelf wil, wat een kosteneffectieve manier is om uw badkamer te verwarmen.

Wat kunnen wij voor U betekenen?

We zullen met u praten en de beste oplossing voor uw behoeften vinden.
We zullen onze expertise gebruiken om de meest efficiënte eenheid voor u te selecteren.
 We zorgen voor een snelle en eenvoudige installatie.

  • Install social plugin that has it's own SHORTCODE and add it to Theme Options - Socials - 'Login via Social network' field. We recommend: Wordpress Social Login
Minimum 6 characters