Badkamer

Douche

De douche lijkt niet weg te denken uit de moderne badkamer. Het gebruiksgemak in tandem met een sterke prijs, eenvoud van onderhoud en een mooie afwerking is moeilijk te overtreffen.

Als plaatsgebrek minder een probleem is dat is de inloopdouche de uitgelezen keuze. Het onderhoudsgemak wordt nogmaals sterk in de kijker gezet; verder komen er geen beweegbare onderdelen aan te passen, dewelke het onderhoud zowel als de levensduur opnieuw enkel ten goede komt. Verkrijgbaar in een myriade van lengtes kan men deze leuke douche voorzien in praktisch alle badkamers. 

Verder kiest men nog steeds voor de klassieke douche met een draaideur, schuifdeur of zelfs glijvouwdeur. Hier is veelzijdigheid troef; deze worden namelijk steeds aan de situatie aangepast en zijn opnieuw verkrijgbaar in alle maten die je je kan inbeelden. Het is wel belangrijk om de juiste balans te vinden tussen prijs, onderhoudsvriendelijkheid, stabiliteit en gebruiksgemak. Voor deze reden staan de experts van Schoefs je graag te woord.

Bad

Baden blijven een belangrijk element van de hypermoderne badkamer. Verkrijgbaar in acryl, quaryl, plaatstaal en solid surface, is de veelzijdigheid van het bad nooit ver zoek. Verder zijn ze te krijgen in een grote hoeveelheid maten: van hoekbaden en assymetrische baden, lange ligbaden tot vrijstaande baden: er is voor iedere gebruiker en iedere badkamer een gepast bad.

De grootste voordelen blijven het uiterste ligcomfort, de zonodig compacte maat en vooral de prijs. Pas als men zich in het vrijstaande of solid surface gamma bevindt worden de prijzen vrij hoog. Tenslotte zijn baden steeds verkrijgbaar in speciale modellen: whirlpools, thermae baden, e.d. Informeer in de toonzaal van Schoefs, uw specialist.

Meubels

Elk meubel is even veelzijdig en gevarieerd als de badkamer zelf. Er is een zeer groot gamma aan merken, kleuren, maten en afwerkingen. Er is dus werkelijk voor elk wat wils; van een eenvoudig meubeltje met twee laden tot een uitgebreide set met dubbele kolomkast, assymetrische solid-surface tablet en schuif-spiegeldeur.

Zoals altijd wordt het meubel en de bijhorende elementen steeds gekozen in functie van de badkamer en de gebruikers zelf, hiervoor raden wij aan dat u een expert van Schoefs raadpleegt.

Porselein

Zowel in als buiten de badkamer vindt je in elke moderne woning toiletten, bidets en soms zelfs urinoirs terug. Deze zijn opnieuw even diversief als de prijzen en eigenschappen van de toestellen zelf. De hang-wc is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het sanitair landschap, door de combinatie van gebruiksgemak, eenvoud van onderhoud en een sterke prijs/kwaliteitscorrelatie. 

Voor de veeleisende gebruiker zijn er tegenwoordig ook bidets, washlets en douche-wc’s verkrijgbaar. Deze verschaffen de toiletbezoek met een waar arsenaal aan mogelijkheden: van anaal sproeier te een verwarmde wc-zitting en zelfs een afstandsbediening.

Kraanwerk

Er zijn tegenwoordig duizend-en-één merken en mogelijkheden wat kraanwerk betreft. Van afwerking, model, greepwijze en kleur tot het inbouw- of opbouw verhaal. Het is belangrijk om een zekere uniformiteit te behouden maar steeds aan de noden van de gebruiker te toetsen. Bij Schoefs helpen wij u graag de juiste keuze qua kranen te maken.

Vragen? We zijn er voor je!
  • Install social plugin that has it's own SHORTCODE and add it to Theme Options - Socials - 'Login via Social network' field. We recommend: Wordpress Social Login
Minimum 6 characters